קוסקוס פטנט – כשר לפסח

מגי בן ברוך

 

קוסקוס כשר לפסח ללא גלוטן ..
מתאים גם לחולי צליאק.

עשוי מקמח תירס, לאוכלי קטניות.
מתכון של תומר תומס
המרכיבים-
2 כוסות קמח תירס(כוס חד פעמי שתיה חמה)
2 כפות שמן
כפית מלח.
2 כוסות מים רותחים.

 

ההכנה –
לערבב טוב ולהכניס למיקרוגל ל 7 דקות.
להוציא לערבב ,ולכסות במגבת חמש דקות.
לשפוך למסננת של קוסקוס.מתחת לשים קערה ולסנן
יוצא אוורירי וטעים.
תכינו סיר של רוטב מרק מה שבא לכם מעל ובתאבון.
חג שמח!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *