מתכון לעוגיות כשרות לפסח עם שוקולד ואגוזים!

תמי מורד

מתכון לעוגיות כשרות לפסח עם שוקולד ואגוזים!

מאת תמי מורד

המרכיבים-
4 כוסות קמח תפוחי אדמה
כוס וחצי אגוזי מלך גרוסים גס
1 כוס סוכר
קורט מלח
כוס שמן
2 ביצים
לקישוט: שוקולד מריר מומס
ההכנה-
מערבבים ידנית את החומרים היבשים, מוסיפים את השמן והביצים ומעבדים עד לקבלת בצק רך וגמיש, אם הבצק עדיין קשה ניתן להוסיף כמה כפות מים מהברז בהדרגה.
עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר לקירור של חצי שעה.
מוציאים מהמקרר יוצרים עיגולים לא גדולים ושמים על נייר אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ-25 דקות, אפיה רגילה לא טורבו.
לאחר שהעוגיות מתקררת לחלוטין ממיסים שוקולד מריר עם מעט שמן קנולה במיקרוגל, מצננים מעט ובעזרת שקית זילוף מזלפים את השוקולד על העוגיה, שמים את המגש המוכן במקרר כדי השוקולד יתמצק, ואז שמים בקופסא אטומה.

בהצלחה ופסח שמח וכשר ובשורות טובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *