מתכון לדג מרוקאי בתנור שהאורחים שלכם ישתגעו!

אילנית כרבי

מתכון לדג מרוקאי משגע שיהיה נהדר לשולחן החג!

דגים בתנור- אילנית כרבי

תבנית חגיגית ביותר

המרכיבים-

קילו פילה דג נסיכה , מושט או אחר

לימון

מלח

גמבה אדומה

גמבה צהובה

ראש שיני שום

פלפל חריף ירוק

2 עגבניות

כחצי כוס שמן זית

כפית כורכום

כף פפריקה

כפית כמון

כוסברה

ההכנה –

 

נשרה את הדגים לחצי שעה במלח גס ולימון , לאחר מכן נשטוף ונסנן.
נקח קערה נחתוך  גמבה אדומה, גמבה כתומה/ צהובה , שיני שום לפרוס ( כראש), פלפל חריף שלם / קצוץ, עגבניות חתוכות לפרוסות ,

נערבב שמן עם תבלינים

וכחבילה כוסברה קצוצה .

בסיר שמותאם לתנור לשים מהתערובת תבלינים

מעל לסדר הדגים הירקות ושאר התבלינים .

נפזר גם פלפל שחור גרוס וגרגירי כוסברה .

נכניס לתנור מכוסה בנייר כסף על 180 מעלות  בערך חצי שעה .

5 דקות אחרונות להסיר את הנייר כסף להשחמה . מעדן עולם♥️

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *