עוגה כשרה לפסח פרווה מטריפה חושים ב5דק' עבודה!

עוגה כשרה לפסח פרווה מטריפה חושים ב5דק' עבודה!

עוגת תפוזים ממש מוצלחת לפסח

המתכון של נאוה מלכה

הכינה חיה דביר

 

המרכיבים-

6 ביצים להפריד

כוס וחצי סוכר

חצי כוס שמן

שקית סוכר וניל

שקית אבקת אפייה

כוס קמח תופח של פסח

כוס קורנפלור (לשומרי קטניות – קמח תפוחי אדמה במקום )

גרידה תפוז

כוס מיץ תפוזים טרי

ההכנה –

להקציף חלבנים עם חצי כוס סוכר .

להוציא מקערת המיקסר ובאותה קערה להקציף את החלמונים עם כוס סוכר.

לאחר שנוצר קצף תפוח של החלמונים להוסיף בהדרגה את השמן ,מיץ, וניל ואת הקמחים.

לאחר מכן לקפל בעדינות את החלבונים המוקצפים לתוך התערובת .

לשמן סיר פלא .

להעביר לתבנית

אפייה 170 מעלות כ 50 דקות .עד להתייצבות העוגה .

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *