כרוב ממולא שכולם עפים עליו  

כרוב ממולא שמעיף את הסועדים

כרוב ממולא – שיר לוי
המרכיבים-
1 כוס אורז
גזר
בצל
חצי ק"ג בשר בקר,
רסק עגבניות
פפריקה מלח פלפל
או כל תבלין שאוהבים
גם ירק קצוץ
שמיר
סלרי עלים
כרוב
ההכנה-
מטגנים במחבת גזר מרוסק וקוביות בצל מטגנים כמה דקות ומוסיפים את הבשר מטגנים מעט עם הבשר עד שהבשר מבהיר,
מוסיפים אורז מטגנים עוד קצת
ומורידים את המחבת . ,מתבלים .
מקררים מעבירים לקערה ,
בינתיים מכינים את עלי הכרוב ,יש 2 שיטות – אחת לחמם
במיקרו (א במים על הגז ) את כל הכרוב ואז להפריד את העלים או להכניס לפריזר לילה , ואז גם אפשר להפריד
כל עלה מישרים
שמים כף מהמלית ומגלגלים, מסדרים בסיר שטוח את כל גלילי הכרוב הממולא,
בינתיים מרתיחים בסיר קטן מים ,מעט שמן רסק עגבניות קטן , כף מרק עוף ותבלינים.
שופכים על הכרוב שבסיר הגדול כך שהנוזלים יכסו את כל הכרוב, מרתיחים את הסיר מנמיכים ומבשלים כשעה.
אפשר להשחים בתנור לפני הגשה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *