פסטה קישואים דיטטית
מאת בת חן ברכה
פסטה קישואים ברוטב "אלפרדו" לייט
המרכיבים-
שן שום
פטריות טריות
מעט אגוז מוסקט
מלח
2, 3 קישואים גדולים
גזר
6 כפות שמנת לבישול
רבע כוס חלב
אבקת מרק פטריות כפית
2 כפות פסטו
ההכנה –
מחממים כפית שמן עם השום .
מוביפים תבלינים.
קישואים וגזר פורסים לרצועות דקות בעזרת מנדולינה .מטגנים גם ומוסיפים את הפטריות.
אחר כך שמנת וחלב , פסטו ואבקת מרק .
לערבב כמה שניות וזה מוכן
אפשר גבינה צהובה מגורדת או פרמזן מעל