המרכיבים-
חצי קילו אנטריקוט.- טחון
חצי קילו צוואר טחון (אפשר בשר טחון רגיל מכל נתח )
רבע קילו שומן כבש. טחון או לגרד בפומפייה.
2 בצלים
צרור פטרוזיליה
כפית ראס אל חנות
כפית מלח
פלפל שחור
כפית סודה לשתייה
והסוד – חצי כפית עמבה
ההכנה –
בצל ופטרוזיליה לקצוץ במעבד מזון או עם סכין אבל ממש דק חשוב!.
לערבב יחד עם הבשר והתבלינים.
להרטיב מעט ידיים וללוש את התערובת כמו בצק עד שהעיסה נהיית אחידה.
מכסים ומעבירים לילה למקרר.
למחרת – לוקחים את העיסה ולשים אותה שוב בעדינות עם מעט מים ביד.
מכדררים כדורים כדורים מכניסים ומשפדים.סביב השיפוד .
מניחים על מנגל לוהט וצולים משני הצדדים היטב .
זה קבב שגורף המון המון מחמאות
בתאבון