הקבב שיעשה לכם את יום העצמאות – מתכון סודי

בחיים שלכם לא הכנתם כזה קבב!

מדובר על ה-קבב שיעשה לכם את יום העצמאות, בהתחייבות..

המרכיבים

700 גרם בשר צוואר בקר או אונטריב
300 גרם שומן טלה
2 בצלים בינוניים
כפית בהרט
חצי כפית סודה לשתייה
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
חצי חבילה פטרוזיליה (קצוצה דק)
עגבניית מגי אחת (למיץ)

להגשה:

טחינה
בצל שרוף
פלפל ירוק חריף שרוף

ההכנה-

טגנו את 2 הבצלים הבינוניים במחבת עד להזהבה.
טחנו את הבשר: 70% צוואר בקר או אונטריב ו-30% שומן טלה.
בקערה גדולה, ערבבו את הבשר הטחון עם הבצל המטוגן.
הוסיפו לתערובת:  בהרט, חצי כפית סודה לשתייה, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, וחצי חבילה פטרוזיליה קצוצה דק.

ועכשיו לסוד הגדול ששומר לנו על העסיסיות ונותן אקסטרה טעם ואומאמי מדהים –

לוקחים עגבניית מגי (חשוב!!) יפה או אפילו 2, וסוחטים את המיץ שלהן לתוך התערובת..

צרו קבבים מהתערובת (אפשר גם על שיפודים).
צלו את הקבבים על גריל (עדיף גריל פחמים) עד שהבשר מוכן.
הגישו עם טחינה, בצל שרוף ו/או פלפל ירוק חריף שרוף.

בתיאבון!

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *