המרכיבים
3 שוקולד חלב (300 גרם)
2 שמנת מתוקה (500 גרם )
חבילה גדולה ביסקוויטים וניל פתי בר
חלב להרטיב
1 איסטנט פודינג שוקולד
2 שקיות איסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה –
שכבה ראשונה של ביסקוויטים טובלים אותם בחלב ומניחים בתחתית תבנית מלבנית .
מקציפים במיקסר את איסטנט פודינג שוקולד, כוס וחצי חלב, ושוקולד חלב אחד מומס, מורחים שכבה דקה על הביסקוויטים (בערך 1/4 מהכמות) עושים עוד שכבה של ביסקוויטים טבולים בחלב, ומעל את שאר כמות הפודיג שוקולד
שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב. (שכבה שלישית)
מקציפים 2 שמנת כוס וחצי חלב 2 איסטנט פודינג וניל ומורחים מעל הביסקוויטים
ממיסים 2 שוקולד חלב עם כף חלב ושמים מעל הקצפת.