אלה הפרגיות הכי טעימות

פרח בן עזרא

מבטיחה לכם שאלה הפרגיות הכי טעימות

 

המרכיבים-

קילו סטייק פרגיות חתוך ל-4

למרינדה –

3 כפות טריאקי

3 כפות רוטב צ'ילי מתוק

2 כפות סילאן

תבלין פילדלפיה כפית או פפריקה

שום גבישי

פלפל שחור

בצל

ההכנה –

לערבב את הפרגיות במרינדה של כל התבלינים .

לשים במקרר לשעה.

כעת אפשר לשים על האש או לבשל בתבנית רוסטר או סיר טפלון .

בסיר רוסטר לטגן תחילה בצל פרוסות .

אחר שהוא מקורמל להוסיף ולצלות את הפרגיות היטב.

להוסיף כרבע כוס מים ולהמשיך בישול עד לצמצום הנוזלים .

להגיש עם שומשום ובצל ירוק מעל .

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *