תפוחי אדמה בתנור
מאת – חני קונאשוילי
המרכיבים-
10 תפוחי אדמה בינוניים.
לערבב בקערה –
כחצי כוס שמן זית
2 כפות שום כתוש
פטרוזיליה קצוצה/תימין
מעט פלפל שחור גרוס
ההכנה –
לשטוף היטב את תפוחי האדמה .
לחצות לאורך לחצאים.
לבשל בישול מלא אך לא רך מידי.
לסנן לפזר מעט מלח .
לערבב עם השמן המתובל.
עם שתי כפות לערבב בזהירות.
לשים בתפזורת בתבנית על נייר אפיה.
לא לכסות.
לשים בתנור 200 מעלות עד שמזהיב.
בהצלחה חני