מתכון למלבי פרווה טעים בטירוף

תמונה באדיבות – מיכל גבע-רוזנברג

 

מלבי פרווה!
מתכון פשוט ומהיר טעים כמו הגרסה החלבית
המרכיבים-
500 מ"ל שמנת צמחית או קרם קוקוס – לחלבי שמנת מתוקה
750 מ"ל מים- לחלבי – חלב (3 כוסות )
4 כפות סוכר
שקית סוכר וניל
110 גרם קורנפלור
מי ורדים – 2-3 כפות
לקישוט –
סירופ  מלבי
בטנים ,אגוזים קוקוס קלוי
ההכנה –
מחממים את השמנת /קרם קוקוס ו2 כוסות מהמים עם הסוכר ,וניל ,מי ורדים לסף רתיחה.
מערבבים וממיסים את הקורנפלור במים שנשארו.
מוסיפים לסיר וממשיכים לערבב עד שהתערובת מתבשלת ומסמיכה .
מוזגים לכלים אישיים .
מקררים במקרר לפחות כמה שעות .
לפני ההגשה מקשטים במה שאוהבים ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *