מתכון לשטרודל תפוחים טעים בטירוף

מירב דהן

 

 

המרכיבים-

בצק עלים מופשר
6 תפוחים שטופים וחתוכים לקוביות

20 גרם חמאה

3/4 כוס סוכר חום

כף קינמון

חצי כוס צימוקים

ההכנה
במחבת להמיס 20 גרם חמאה/ מחמאה
להוסיף 3/4 כוס סוכר חום
לערבב מעט ולהוסיף את התפוחים
לערבב להוסיף כף קינמון
חצי כוס צימוקים
לבשל על אש בינונית עד שמתרככים התפוחים.
לקרר ורק אחר כך למלא את הבצק עלים
אפשר להכין צמה כמו בתמונה ואפשר לגלגל לרולדה. למרוח ביצה .


לאפות בתנור 180 מעלות כחצי שעה
לפזר אבקת סוכר ולהגיש
בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *