קציצות דגים מטוגנות של פעם
המרכיבים-
קילו דג טחון חצי נילוס חצי בקלה
בצל גדול מגורד עבה
3 שיני שום
פטרוזיליה כוסברה ועלי כרפס קצוצים שליש חבילה מכל ירק
תפוח אדמה בינוני מגורד דק
3 ביצים גדולות
פירורי לחם כרבע כוס
חצי כפית פפריקה
חצי כפית כורכום
כפית כמון
כפית מלח
חצי כפית פלפל
ההכנה –
להכין עיסה לערבב את כל המרכיבים יחד .
עדיך להשהות כחצי שעה לפני הטיגון במקרר.
לגלגל קציצות שטוחות ולטגן בשמן עמוק להזהבה
3 תגובות
זה מתכון של סבתא מרוקאית? כבר עדיף לא לפרסם אותו. מה זה קצת? כפית? חצי כפית? רבע כפית? כף? קצת זה בעיני המבשל.ת. ולמה לפי העין? לפי העין שלי זה חצי כוס ולפי עין אחרת זה 2 כפות. אפשר ורצוי לדייק. התבלון הוא הטעם והצלחת המתכון. בחיים לא אכין מתכון מהאינטרנט שלא נותן כמויות מדויקות של מצרכים.
זה באמת מתכון של סבתא לכן הוא מובא ממש איך שהיא כותבת
אנסה לדייק לך את המצרכים
אני מאוד מעריכה שלקחת לתשומת לבך את התגובה שלי ושעדכנת כמויות במתכון. תודה רבה! עכשיו בהחלט אנסה להכין כי אני כל כך אוהבת קציצות דגים. 🙏