המתכון לסברינה של פעם עם ריבת תות ביתית

חני קונאשוילי

 

סברינה ספוגה וריבת תות🍓
לסברינה❤️
מתכון מאת – חני קונאשוילי
המרכיבים-
תבנית 24 לא קפיצית. משומנת.
6 ביצים מופרדות
6 כפות סוכר
6 כפות שמן
6 כפות סולת או לפסח – קמח מצה רגיל
1 אבקת אפיה.
סירופ:
2 וחצי כוסות מים
כוס סוכר
חצי בקבוק רום.
קרם:
1 שמנת מתוקה/פרווה
לחלבי חצי כוס חלב/לפרווה רבע כוס מים או חלב סויה
פודינג וניל
סוכר וניל
2 כפות סוכר
ההכנה-
להקציף חלבונים להוסיף בהדרגה סוכר לקצף יציב.
להנמיך את מהירות המיקסר.
להוסיף חלמונים שמן אפיה וסולת בעדינות.
לשמן את התבנית ולאפות ב 170 מעלות.טורבו.
סירופ:
2 וחצי כוסות מים
כוס סוכר
חצי בקבוק רום.
להביא לרתיחה. לבשל 3 דקות. לקרר.
קרם:
1 שמנת מתוקה/פרווה
לחלבי חצי כוס חלב/לפרווה רבע כוס מים או חלב סויה
פודינג וניל
סוכר וניל
2 כפות סוכר
להקציף לקצף יציב.
איך שהעוגה יוצאת לשפוך עליה את הסירופ הקר.
לקחת 4 כפות גדושות ריבת תות להוסיך 2 כפות מים רותחים לערבב.
למרוח מעל העוגה.
מעל הריבה את הקצפת.
לקשט בתלוליות ריבה או דובדבנים מסוכרים.
בהצלחה חני❤❤❤❤❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *