עוגת גבינה ופירורים הקלאסית שבעוגות

 

רעיה מיסקין

העוגה הזו היא קלאסיקה

חייבתת להכין בשבועות ואתם ?

המתכון של רעיה מיסקין

 

המרכיבים –

לבצק –

כוס וחצי קמח

כפית אבקת אפייה

רבע כוס סוכר

שקית סוכר וניל

3 חלמונים

150 גרם חמאה

המלית –

2 אריזות שמנת מתוקה

2/3 כוס סוכר

חצי אינסטנט פודינג וניל

500 גרם גבינה לבנה

250 גרם גבינת שמנת

ההכנה –

תבנית בקוטר 24 .

לערבב בצק למיקסר עד לאחיד.

לשטח חצי על התבנית וחצי לרדד על נייר אפייה .

לאפות בתנור 180 מעלות כחצי שעה.

לאחר שהבצק התקרר

להקציף שמנת עם סוכר ואינסטנט ולהוסיף גבינות .

למזוג את בלילת הגבינה מעל הבצק.

לפורר את הבצק שאפינו לחוד מעל העוגה .

להגיש רק אחרי 24 שעות לפחות .

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *