פשטידת ברוקולי מדהימה בכלום עבודה
מתכון לפשטידת ברוקולי חלבית
מתאימה לשבועות
המרכיבים –
חבילה ברוקולי סנפורסט (800 גרם)
גביע קוטג'
30 גרם חמאה מומסת
גביע שמנת חמוצה
4 ביצים טרופות
100 גרם גבינה איכותית מגורדת (מומלץ קשקאבל)
3 כפות גדושות קמח תופח
שמן לשימוש התבנית
קורט של אגוז מוסקט מגורר
מלח ופלפל שחור
ההכנה-
לחלוט ברוקולי במים רותחים לסנן ולאחר מכן לחתוך אותו גס.
לחמם תנור לחום בינוני 180 .
בקערה לערבב את כל המרכיבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד (מהגבינה המגורדת להשאיר כחצי מהכמות בצד)
להוסיף את הברוקולי ושוב לערבב.
לשמן בספריי תבנית עגולה 24 או פיירקס .
לצקת את הבלילה ולטלטל עד לקבלת משטח ישר ואחיד.
מעל לפזר מהגבינה המגורדת שנשארה ולתנור לאפייה עד להשחמה.
תגובה אחת
יעזור לי לדעת כמה זמן בערך האפייה בתנור?