עוגת משמש – בחושה קלה וממש טעימה

רחל מלכה

עונת המשמשים עכשיו

והנה מתכון לעוגה ביושה עם משמש

 

המרכיבים-

12 משמשים טריים בשלים חצויים

2 כפות סוכר

כפית ברנדי או רום

לעוגה

4 ביצים
1 כוס סוכר
1חמאה 200 גרם
שמנת חמוצה רגילה
2 כוסות קמח תופח
ההכנה –
להקציף ביצים שלמות עם הסוכר בערך 5 דקות
להוסיף חמאה רכה ושמנת
לבסוף להוסיף את הקמח

לערבב לתערובת חלקה

למזוג לתבנית עגולה 26

לסדר משמשים סביב

לזלף את שארית התערובת .

אפייה 170 מעלות כשעה  או כד שהעוגה יציבה

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *