סלט כרוב סיני – חגיגה של טעמים בפה

 

Gal Nagar

 

סלט כרוב סיני – חגיגה של טעמים בפה

מאת גל נגר

המרכיבים-

כרוב בינוני או חצי גדול יותר
לרוטב-
שליש סויה
שליש חומץ
שליש שמן רגיל
2 כפות סוכר שטוחות
4 שיני שום כתושות
גפרורי שקדים כחצי כוס
או שקדים פרוסים
חופן שומשום קלוי (אופציונלי למי שאוהב )
ההכנה –
לחתוך את הכרוב עם מנדולינה או סכין חדה לרצועות דקות דקות .
לערבב בקערה את כל מרכיבי הרוטב .
לשפוך מעל הסלט ולערבב.
את גפרורי השקדים לחמם ולקלות על מחבת עד שהם מזהיבים קלות.
לפזר ולהגיש מעל הסלט .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *