שבלול בורקס פילאס תרד וגבינות

שבלול בורקס גבינות ותרד/כרמית דהאן

מחממים תנור ל200 מעלות

המרכיבים

 

חבילת בצק עלים פילאס

 

למלית

חבילת עלי תרד טריים

חצי בצל

שן שום

כף שמן

250 גרם גבינה לבנה

100 גרם גבינה בולגרית

100 גרם גבינה צהובה

חלמון

כף קורנפלור

מלח פלפל

ההכנה

מטגנים את הבצל עם מעט שמן מוסיפים שן שום קצוצה ואת עליי תרד מטגנים מספר דקות עד שנפח העלים יורד מתבלים במלח ופלפל

מצננים היטב

מכניסים לקערה את הגבינות מוסיפים את התרד החלמון והקרנפלור

אין צורך להוסיף מלח

מערבבים היטב מעבירים לשקית זילוף

 

פותחים את הבצק עלים לכל אורכו

חוצים אותו לשניים כך שמתקבלות שתי רצועות ארוכות

מזלפים מתחילת הבצק את המלית ומלגלים בזהירות לגליל

משמנים תבנית עגולה

יוצרים מהגליל שבלול

כך עושים גם עם הרצועה השנייה השבלול שלי מורכב משני גלילים שכאלה

מברישים בביצה מפזרים שומשום

אופים במשך כעשרים דקות עד שהשבלול מזהיב יפה

בהצלחה ❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *