מכורים ללוטוס ? מתכון לעוגה שלא תפסיקו ליישר

Liat bartor

עוגת ביסקוויט לוטוס וקרם מסקרפונה.
עוגה  מהירה בצ'יק צ'ק.

 

המרכיבים –

חבילה ביסקוויטים של לוטוס

חלב

2 אריזות שמנת מתוקה להקצפה 38%

שקית אבקת אינסטנט פודינג וניל

250 גר מסקרפונה או גבינת שמנת

תמצית בטעם לוטוס אם מוצאים או וניל

ההכנה –

טובלים את ביסקוויט הלוטוס בחלב  ומסדרים בתחתית תבנית מלבנית 20/25.

מקציפים שמנת מתוקה + פודינג וניל + 250 גרם גבינת מסקרפונה, מוסיפים  תמצית טעם לוטוס או וניל.
מורחים על הביסקוויטים וחוזרים על התהליך. ככה שכבות .
מסיימים עם ביסקוויטים.
מעל הכל מחממים מספר שניות במיקרוגל כף ממש גדושה של ממרח לוטוס עם כחצי כוס שמנת מתוקה, מערבבים היטב ושופכים מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *