זה חטים מעולה שתמיד תמיד אהוב בשבועות
שימו במרכז השולחן כולם זוללים
מצוין להכין אם נשאר לכם שאריות של בצק עלים ממאפים
המרכיבים-
כרבע קילו בצק עלים – עדיף חמאה
ככוס או יותר מיקס של גבינות לגרד – פרמז'ן, מוצרלה /צהובה/גאודה/קשקבל
מעט אורגנו יבש
ביצה
אופן ההכנה –
פותחים את הבצק לאחר הפשרה.
מרדדים מעט שלא יהיה עבה מידי
מורחים על חצי ביצה טרופה .
מפזרים חצי מהגבינות.
את החצי הלא מרוח סוגרים מעל הגבינות.
מהדקים ומרדדים מעט עם מערוך
חותכים בעזרת גלגלת של פיצה לרצועות.
מגלגלים כמו בורג .
שמים על נייר
אפייה 200 מעלות כרבע שעה או עד שמזהיב