עוגת גבינה שתמיד מצליחה

מאיה בוטראשווילי

עוגת גבינה שתמיד מצליחה

אם תלכו בדיוק לפי המתכון
אתם תצליחו בהכנת העוגה.
הבסיס בעוגת גבינה חשוב מאד  ליציבות העוגה והמירקם.
המרכיבים-
שכבת בצק:
150 גרם בסקוויטים
80 גרם חמאה מומסת
מילוי גבינה:
6 ביצים מופרדות
כוס סוכר
2 שקיות סוכר ווניל
3 כפות קרונפלור
3 כפות פודינג ווניל
שמנת חמוצה 15%( 200 מ”ל)
שמנת חמוצה 27% (200 מ”ל)
750 גרם גבינה לבנה 9%
גרידת לימון למי שאוהב
קצפת וניל:
250 מ”ל שמנת מתוקה 38%
כף פודינג וניל
רבע כוס חלב
להקציף ולזלף מסביב
ההכנה-
בצק:
טוחנים את הבסקוויטים מוסיפים את החמאה המומסת
ומשטחים בתבנית שמים במקרר.
מילוי גבינה-
מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב אך לא נוקשה
במרקם יוגורט, מעבירים לקערה אחרת,
לתוך קערת המקסר מוסיפים את כל חומרי מילוי הגבינה כולל החלמונים ומקציפים
לפחות 5 דקות עד שאתם מקבלים תערובת חלקה
מוסיפים את קצף החלבונים ב3 פעמים ומערבבים בתנועות עטיפה
שופכים את תערובת הגבינה לתבנית מרפדים את התבנית ברצועות נייר עיתון רטוב ואופים
בחום 130 מעלות בטורבו בלבד במשך שעתיים
אם לאחר שעתיים העוגה מעט רוטטת אך יציבה ניתן להוציא יישר מהתנור

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *