פשטידת קישואים מהבית הטורקי שלי – קוראים לה (קלבסוצ'ו)

Bilha Landau

פשטידת קישואים מהבית הטורקי שלי עם גבינה מלוחה שמיר ושום ממש טעימה קוראים לה (קלבסוצ'ו)

בלהה לנדאו

 

המרכיבים-

5 קישואים לגרד עם הקליפה
250 גבינה מלוחה (בולגרית ,צפתית)
גביע יוגורט
חצי צרור שמיר קצוץ
4 שיני שום כתושות
4 ביצים
4 כפות קמח
מלח
פלפל
ההכנה –
לגרד קישואים להעביר לקערה.
 לפורר  250 גרם גבינה מלוחה,
להוסיף יוגורט ,שמיר, שיני שום
 4 ביצים 4 כפות קמח  מלח פלפל שחור .
לערבב היטב .
להכין תבנית מלבנית בינונית לא גדולה
להתיז מעט שמן או למרוח שמן זית .לפזר פירורי לחם שיכסו את התחתית .
מעל לשפוך את כל התערובת .
לאפות 190 מעלות עד להשחמה בהצלחה בלהה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *