קינוח "טירמיסו" בכוסות
מתכון קל וטעים מאוד
חני קונאשוילי
המרכיבים-
שרוול וחצי בישקוטים.
רבע כוס מים רותחים
2 כפות גדושות קפה מגורען
(או אספרסו )
חצי כוס מים קרים
מי שאוהב יכול להוסיף כף ליקר
קרם –
2 שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
חצי כוס סוכר
שקית אינסטנט פודינג וניל
250 גבינה לבנה
250 מסקרפונה
ההכנה –
להמיס את הקפה במים הרותחים להוסיף את המים הקרים.
בזה נטבול את הביסקוטים.
לקרם:
להקציף את השמנת עם החלב הסוכר והפודינג לקצף יציב.
להנמיך למהירות נמוכה ולהוסיף את הגבינות.
הרכבה:
לטבול לשניה צד אחד של הבישקוטים ולסדר בכוסית.
אם צריך שוברים לפי הגודל הרצוי.
על שכבת הביסקוטים שמים מקרם הגבינה.
***הכי טוב בשקית זילוף ללא צנטר***
שוב טובלים בישקוטים לשניה בקפה ומסדרים על הקרם.
שמים שוב קרם .
שמים בהקפאה
או לכמה שעות במקרר.
מוצאים זורים מעל קקאו.
מי שאוהב יכול להשאיר בהקפאה ו20 דקות לפני הגשה להוציא שיפשיר.
לפזר אבקת קקאו מעל.
***אפשר בתבנית עגולה****
בהצלחה חני❤