קרמשניט ממש טעים ומהיר
המרכיבים –
בצק עלים חמאה או רגיל
קרם –
שמנת מתוקה
3 כפות אינסטנט פודינג
כוס חלב
ההכנה –
מפשירה במקרר בצק עלים לילה קודם.
פותחת וחותכת עם גלגלת פיצה פסים כ 2 סמ על 6.
מסדרת על נייר אפייה ומכניסה לתנור 180 מעלות עד שמזהיב.
בינתיים מכינה את הקרם: מקציפה כוס שמנת מתוקה כוס חלב ופודינג כ 3 כפות שטוחות.
כשהבצק מזהיב יפה מוציאה ומקררת כמה דקות.
פורסת אחד אחד באמצע ומסדרת לפי הסדר (כדי לחבר כל אחד למכסה שלו).
מנקה את הבצק הפנימי (כדי שזה יהיה מעט חלול כדי למלא בקרם) על כל פס מזלפת פס קרם.
על כל מכסה בוזקת אבקת סוכר.
מאחדת מכסה ופס.
בתאבון!