שבלולי שמרים עם קרם וניל ושוקולד

 

חני קונאשוילי

 

שמרים וניל ופיצפוצי שוקולד❤

 

המרכיבים-
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
1כוס שמן
3 ביצים
1 כוס סוכר
2 כוסות מים.
כפית תמצית וניל
רבע כפית מלח
ההכנה-
הכנת הבצק –

לערבב שמרים וקמח להוסיף סוכר ותמצית וניל את הביצים שמן וכוס מים.
ללוש היטב כמה דקות.
להוסיף מלח ואת הכוס השניה.
ללוש 5 דקות.
להעביר לקערה משומנת.
לשמן גם את הבצק מלמעלה.
לשים בשקית את הקערה להתפיח.
לילה במקרר.
לחלק ל4 כדורים.

הכנת מילוי וניל רשום למטה
לרדד למלבן למרוח מילוי לפזר שוקולד ציפס בנדיבות ולגלגל לרולדה.
כל רולדה לחתוך בגודל הרצוי. אני חתכתי ל 9 חתיכות.
לסדר על נייר אפיה או באינגליש קייק משומן עם מעט מרווחים.
להתפיח 35 דקות.
למרוח ביצה מהולה במעט מים וכפית סוכר.

לאפות ב170 מעלות. אני אופה בטורבו.
עד לקבלת צבע זהוב.
איך שהיא יוצאת להבריש בסירופ פעמיים.
לסירופ:
חצי כוס מים
רבע כוס סוכר
2סוכר וניל
לצמצם לסירופ סמיך.

מילוי וניל ל 3 רולדות:
1+3/4 כוס חד פעמי חלב קר

(אפשר להוסיף גבינת שמנת )
כפית תמצית וניל
אינסטנט פודינג וניל
לערבב הכל ביחד היטב.
לשים במקרר 20 דקות לפחות.
**בבצק הרביעי מרחתי שוקולד ופיזרתי קינמון*****
בהצלחה חני❤❤❤❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *