אמא'לה איזה טעימה לא הפסקת ליישר,
לא גורמה לא עם נצנצים אבל טעימה וקלה
ב 4 מרכיבים
קבלו מתכון קל
בתבנית של האינגליש הסטנדרטית
דנה ששון
המרכיבים-
ביסקויט לוטוס לפי צורך(אפשר פתי בר גם )
חלב
2 כפות ליקר קפה אספרסו או שוט של אספרסו
250 מל שמנת מתוקה – אריזה
חצי שקית אינסטנט פודינג וניל
250 גרם גבינת שמנת
ריבת חלב – לזילוף למעלה כ- 2-3 כפות
ההכנה –
להרטיב בחלב מעורבב באספרסו ביסקוויטים של לוטוס
(לא הרבה להרטיב קלות) לרפד תחתית של התבנית.
להקציף שמנת מתוקה עם חצי שקית אינסטנט פודינג ווניל ואז להוסיף גביע 250 מל שמנת .
(במידה וזה לא מספיק מתוק הקצפת תוסיפו עוד כף או שניים אבקת סוכר ותמיד תטעמו שלא יהיה יותר מדי מתוק כי בסוף יש לנו את ריבת החלב)
למרוח שכבה של קרם.
להניח עוד שכבה של הביסקוויט
שכבת קציפת הגבינה
ועוד שכבה של ביסקוויט לוטוס
ואז למעלה את כל קציפת הגבינה שנותרה .
לכסות בנייר אפיה ולמקרר
לאחר לילה או כמה שעות לחמם מעט את ריבת החלב במיקרו 10 שניות לא יותר .
לזלף למעלה – אפשר גם לוטוס .
מי שרוצה עוגה גדולה – פשוט להכפיל כמויות.