קציצות דגים מרוקאיות חריפות אש
(דגים טריים)
סיר קציצות דג של אמא שלי האלופה
מאת תמי אברהם
המרכיבים-
8 פילה אמנון( קניתי טרי)
שום מראש שלם
2 פרוסות לחם
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
3 כפות שמן
תבלינים- מלח,
פלפל שחור, כמון,
פפריקה מתוקה.
לרוטב-
4 גמבות אדומות פרוסות
4 פלפלים חריפים ירוקים
3-4 פלפלים אדומים יבשים
כוסברה,
פטרוזיליה
ראש שום
4 גזרים פרוסים גס
שמן
מלח, פפריקה, כמון.
חומוס מבושל ( השריתי לילה שלם ובישלתי עד לריכוך לפני הכנת התבשיל)
ההכנה –
את תערובת הקציצות לערבב היטב ולשים במקרר ואז להכין רוטב –
לשים בסיר את כל המרכיבים. לחמם , לערבב שמן עם התבלינים
להוסיף לסיר ואז כוס או 2 מים.
.לבשל את הרוטב כחצי שעה.
ואז לגלגל קציצות ולבשל עד הכנה עוד כחצי שעה.
בתאבון