עוגת שיש רכה וסופר טעימה

הילה עומר

עוגת השיש של נועם זיגדון

רכה עסיסית טעימה

סופר קלה להכנה
המרכיבים –

4 ביצים

כוס ורבע סוכר

חצי כוס שמן

שקית סוכר וניל

כוס מיץ תפוזים

2 כוסות קמח

שקית אבקת אפייה

2 כפות קקאו

ההכנה –

להפריד את הביצים.

להקציף במיקסר חלבונים עם חצי מהסוכר

בקערה אחרת לטרוף חלמונים ,מיץ, שמן ואז להוסיף את אפייה קמח וניל .

לערבב היטב

לקפל את החלבונים המוקצפים לתערובת.

להשאיר רבע תערובת בצד .

למזוג ל2 אינגליש

לרבע תערובת להוסיף את הקקאו

למזוג תערובת שוקולד למעלה ולערבב קלות כדי ליצור שיש

אפייה 180 מעלות עד להתייצבות

כ40 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *