עוגת גבינה קלה ומהירה ובלי מאמץ!
מי אמר שעוגת גבינה חייבת להיות פרויקט מסובך?
אם אתם חולמים על קינוח חלבי עשיר, קרמי ומפנק,
אבל מתייאשים ממתכונים ארוכים ומורכבים – הגעתם למקום הנכון!
העוגה הזו היא ההוכחה שגם בלי שעות של עבודה ובלי תואר בקונדיטוריה,
אפשר להכין עוגת גבינה חלומית. היא אוורירית, נימוחה בפה,
ומתאימה בול לאירוח או סתם לפינוק מתוק ומהיר של אחר הצהריים.
תתכוננו להתמכר!
עוגת גבינה פשוט קלה ונהדרת – המתכון של שרה יוסף
המרכיבים-
250 גרם פתי בר (או בפסח עוגיות יין טחון)
100 גרם חמאה
1 כף אבקת.סוכר
1/2 פיסטוקים טחונים
לעוגה-
4 ביצים גודל לארג
3/4 כוס סוכר
2 סוכר וניל
שקית אינסטנט פודינג וניל
4 כפות קורנפלור
500 גרם גבינה לבנה 5%
250 גרם גבינת שמנת
גביע 200 מ"ל שמנת חמוצה
קרם-
2 שמנת חמוצה 15%
4 כפות אבקת סוכר
ההכנה-
לערבב את חומרי התחתית ולשים בתבנית עם נייר אפיה ולהדק
לחמם תנור 150 מעלות ולאפות את התחתית בערך 10 דקות
לשים בקערה את כל המצרכים ולערבב היטב עם מטרפה ידנית ולהוסיף לתבנית
לאפות במשך 50 דקות
להוציא לקרר 5 דקות
לערבב היטב את השמנת עם אבקת סוכר ולמרוח מעל העוגה ולהחזיר לתנור ל 10 דקות
להוציא לקרר
היטב על השיש ולפזר מסביב פיסטוק טחון , להכניס למקרר לכמה שעות להתייצבות
את תבנית העוגה להניח בתנור על תבנית התנור
מתאים לתבנית 24
בהצלחה