הן כל-כך טעימות ! הפחזניות שלא תוכלו לסרב להן

אופירה פחימה יחיא

הפחזניות שלא תוכלו לסרב להן ! מתכון מושלם.

מתכון מושלם שימו לב לקרוא היטב ולהכין
פחזניות מדהימות כל הסודות שיצא לכם מדהים ,
מאת –  אופירה פחימה יחיא באהבה אליכם 🌿🌿🌿🌿
מתכון לפחזניות
קודם לחשוב חיובי האמת זה מהדברים הקלים באפיה לא חלילה בגלל שחצנות ,
יש כללים לפחזניות אין בערך הכל צריך להיות מדויק והתוצאות יגיעו .
המרכיבים-
100 גרם חמאה
2 כפות סוכר
כוס מים
קורט מלח
כוס קמח מנופה
3 ביצים
ההכנה –
בסיר שמים 100 גרם חמאה , 2 כפות סוכר , 1 כוס מים וקורט מלח ,
לבשל הכל תוך כדי ערבוב להמסה מלאה ,
עכשיו באותו כוס שמדדנו מים אני מודדת חד פעמי שתיה חמה ,
להוסיף כוס קמח מנופה ולבחוש עד שמתגבש בצק .
עכשיו להעביר את הבצק לקערת מיקסר עם וו גיטרה ולהפעיל כדי שהבצק יתקרר ,
עכשיו להוסיף ביצה לערבב ושוב עוד ביצה כך סך הכל 3 ביצים .
לערבב עד שנראה שיש בצק .
לקחת אצבע ולהעביר פס בבצק אם הבצק חוזר לאט הבצק מעולה .
עכשיו להעביר לשקית זילוף עם צנתר כוכב גדול .
לזלף על נייר אפייה פרחים או דונאטס מה שתרצו .
מכניסים לתנור שחומם  180 מעלות ל 25 דקות .
לא פותחים את התנור .
כשרואים מהזכוכית שקיבלו צבע יפה .׳
עכשיו אנחנו לא במאפייה לכן אין לנו ארובה בתנור .
פותחים את דלת התנור מעט לשחרור האדים ולייבוש הפחזנייה ואופים עוד 5 דקות .
מקררים וממלאים בקרם .
2 שמנת מתוקה , 2 כפות סוכר , 1 פודינג וניל ,1/2 כוס חלב .
להקציף הכל להכניס לשקית זילוף. אפשר בתחתית הפחזנית לעשות חור ולזלף דרכו
או לחתוך בעזרת סכין חדה באמצע ולמלא עם שקית זילוף עם כל צנתר כוכב , לפזר אבקת סוכר .
מי שרוצה להשקיע יותר , להמיס שוקולד ולזלף מלמעלה .
בהצלחה אופירה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *