פיתות ארוכות שכיף למלא בהם הכל.
מאת טובה ניסים
המרכיבים-
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים.
כפית סוכר
כף מלח
4 וחצי כוסות שתיה קרה מים פושרים.
ההכנה –
בקערת מיקסר לשים את הקמח סוכר והשמרים. לערבב ולהוסיף את המים ללוש כמה דקות
לקראת הסוף את המלח. ללוש 10 דקות .
להכין בצק רך אך לא דביק. לכסות להתפחה שעה.
ליצור כדורים. כ- 16.
לרדד כל כדור לצורת פיצה – אני הכנתי אליפסות.
לשים על נייר אפייה ולכסות.
לחמם תנור על מקסימום
להכניס לאפייה בתנור כ- 10 דקות תלוי בתנור עד שרואים אפייה טובה
להוציא ולכסות במגבת
אפשר לעשות אחד אחד בסיר גריל חשמלי