שאין לי כוח לבשל – פשטידת ירקות מהירה וקלילה שכולם אוהבים

נורית סבטון

פשטידת הירקות הממכרת שלי

פשטידת ירקות ממכרת 🥰
מתכון של נורית סבטון 
מחפשים פתרון מושלם לארוחת ערב קלילה,
תוספת מרשימה לשולחן החג או סתם מנה מנחמת וטעימה לכל המשפחה?
פשטידת ירקות עם תפוחי אדמה וגזר היא בדיוק מה שאתם צריכים. השילוב הקלאסי של ירקות שורש מתוקים,
עם תפוחי אדמה רכים וגבינות עשירות, יוצר מאפה זהוב,
נימוח ומלא טעם, שכיף לאכול בכל עונה. זוהי דרך נהדרת לשלב ירקות בתפריט היומי,
והיא קלה להכנה באופן מפתיע – מושלמת גם למי שמתחיל את דרכו בעולם האפייה.
המרכיבים-
5 גזרים
6 תפוחי אדמה
בצל קצוץ
6 ביצים
צרור פטרוזיליה
כפית כורכום
חצי כפית כמון
פלפל שחור
מלח
רבע כוס שמן זית
4 כפות פירורי לחם
ההכנה –
לבשל את הגזרים ותפוחי האדמה .
לסנן. לטגן את הבצל .
לחתוך לקוביות או לרסק גס.
להוסיף תבלינים, בצל מטוגן ביצים ושאר החומרים.
לערבב ולצקת לתבנית מלבנית גדולה .הפשטידה לא גבוהה וזה הכיף.
אפייה 190 מעלות כשעה או עד הזהבה עמוקה.
הנאה מובטחת 😋
 ובשורות טובות
שמרו על עצמכם !

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *