סלמון בתנור בחרדל ודבש: המנה שתשדרג לכם את השולחן – ב-20 דקות!

 

מתכון סלמון בדבש וחרדל.

 

המרכיבים-

4 פילטים של סלמון טרי – אפשר יותר

מיץ לימון

פלפל שחור

מלח

3 כפות שמן זית

כף חרדל דיז'ון

רבע כוס דבש

4 שיני שום כתושות

חופן שמיר קצוץ

או כוסברה

ההכנה –

 

להשרות הסלמון במיץ לימון מעט בערך עשרים דקות.

להניח על תבנית ועל נייר אפייה.

לסחוט חצי לימון נוסף על הפילטים.

לפלפל ולהמליח ולזלף מעט שמן זית על הכל.

בקערית נערבב חרדל ,דבש, שמן זית,  שיני שום כתושות

נערבב הכל ביחד למשחה חלקה.

אם אוהבים יותר דבש ניתן להוסיף או יותר חרדל..(לטעום הרוטב).

נפזר את הרוטב על הדגים.

נקצוץ חופן קטן שמיר וחופן מעט גדול יותר כוסברה.

נניח על הדגים.

נשאיר במרינדה שעה.

לאחר שעה נכניס לתנור 180 מעלות בערך עשרים דקות לא יותר.

נרטיב הדגים ברוטב אחרי עשר דקות כשהם בתנור ונמשיך לעשר דקות נוספות לאפות..

הטעם של השמיר במיוחד ברוטב הזה מוסיף המון.

לא לפחד

מוזמנים לקבוצת הווטסאפ  שלנו מתכונים שישלחו ישירות לנייד

לוחצים כאן 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *