דג סול מטוגן המתכון של פעם

סיון לוי

 

 

דג סול כמו בחתונות של פעם

איזה טעיםםם

 

המרכיבים-

בלילה

4 ביצים

2 שיני שום כתוש

חצי כפית מכל תבלין

פפריקה

כמון

מלח

פלפל שחור

כוסברה או פטרוזיליה קצוצה

בערך קילו דגי סול

ההכנה –

כמובן לפני שמתחילים להכין קודם כל מפשירים את הדג במקרר לילה .

אחר כך שוטפים ומשרים את
הדגים עם מים מלח ולימון לחצי שעה לפחות .

שוטפים ומסננים .

מכינים צלחת עם קמח וצלחת עם בלילת הביצים .

מחממים שמן לטיגון עמוק

טובלים את הדג בבלילה ואז בקמח ואז שוב עם הבלילה ומטגנים

משני הצדדים
יוצא מעדן.!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *