דג סול כמו בחתונות של פעם
איזה טעיםםם
המרכיבים-
בלילה
4 ביצים
2 שיני שום כתוש
חצי כפית מכל תבלין
פפריקה
כמון
מלח
פלפל שחור
כוסברה או פטרוזיליה קצוצה
בערך קילו דגי סול
ההכנה –
כמובן לפני שמתחילים להכין קודם כל מפשירים את הדג במקרר לילה .
אחר כך שוטפים ומשרים את
הדגים עם מים מלח ולימון לחצי שעה לפחות .
שוטפים ומסננים .
מכינים צלחת עם קמח וצלחת עם בלילת הביצים .
מחממים שמן לטיגון עמוק
טובלים את הדג בבלילה ואז בקמח ואז שוב עם הבלילה ומטגנים
משני הצדדים
יוצא מעדן.!!