עוגיות רייפעת של סבתות
המתכון שמתמכרים אליו
הקרקרים של המרוקאים
המרכיבים –
4 כפות תבלין אניס
קילו קמח
2 אבקת אפייה
2 שקיות סוכר וניל
2כוסות סוכר
2 כוסות שמן
2 כוסות שומשום
2 כוסות קוקוס
4 ביצים
ההכנה –
נתחיל בזה שנמיס ארבע כפות אניס בתוך חצי כוס מים רותחים.
בקערת המיקסר נניח קילו קמח , סוכר וניל אבקת אפיה. סוכר נערבב.
נוסיף שמן. שומשום. קוקוס.
ארבע ביצים ואת האניס .
ללוש לבצק. אם חסר מים נוסיף קצת. נוריד את הבצק לשיש ונעבד לבצק. ניתן מנוחה עשרים דקות.
על נייר אפיה קצת מקומח. ניקח כל פעם חתיכת בצק נרדד דק דק. ועם גלגלת של פיצה נחתוך למלבנים .
ניצור חורים עם מזלג.
נעביר את ניר האפיה לתבנית.
אפייה על 180 מעלות עד הזהבה יפה♥️♥️