בצק פריך פריך ממולא גבינה🔥
ארוחת ערב מהירה❤️
בצק לבורקס גבינה ביתי: טעים, פריך ומהיר הכנה!
מי לא אוהב בורקס גבינה חם, פריך וזהוב, עם מילוי עשיר ונימוח שפשוט נמס בפה?
הריח המשגע שעולה מהתנור כשהוא נאפה,
והביס הראשון שמשלב קראנצ'יות מושלמת עם עסיסיות – זו חוויה שקשה לעמוד בפניה.
אם תמיד חשבתם שלהכין בורקס ביתי זה מסובך וגוזל זמן,
הגיע הזמן לגלות את הסוד למתכון קל, מהיר וטעים במיוחד,
שיאפשר לכם להכין בורקס גבינה ביתי שיתחרה בטובים ביותר.
תתכוננו למחמאות ולבקשות לעוד!
מאת חני קונאשוילי
המרכיבים –
לבצק:
500 גרם קמח
גביע שמנת חמוצה
כפית מלח
שליש כוס מים/חלב
200 גרם חמאה רכה
ההכנה –
לערבב הכל ביחד לבצק אחיד.
לחלק ל 2 לעטוף בשקית לשים במקפיא 15 דקות.
***אפשר להכין כמה שעות מראש לשמור במקרר.***
למילוי:
גבינה צפתית מרוסקת
200 גרם גבינה צהובה מגוררת.
חצי קוטג'
מעט מלח
אפשר גבינה בולגרית אבל אז תוותרו על המלח.
ביצה.
כף וחצי קמח.
לערבב הכל יחד.
הכנה:
להוציא את הבצק לרדד
על משטח מקומח היטב לריבוע דק.
לקרוץ עיגולים
(את שאריות הבצק חגבש לעוד כדור בצק לא לזרוק).
לשים מילוי לסגור היטב. עם מזלג לעדות סימנים בסגיר
***אני סוגרת עם מכשיר יוצא צורה יפה.
**מי שתרצה אצלם לה**.
לאפות ב180 מעלות להזהבה.
אני אפיתי בטורבו.
***אפשר מילוי טונה. מילוי פיצה. מילוי םטריות ובצל***
בהצלחה חני❤️