הבצק המושלם הזה
לעוגיות הכי טעימות של פעם
רחת לוקום
עוגיות שהיו מונחות אצל סבתא תמיד על השולחן בקופסת העוגיות
מאת רעיה מיסקין
המרכיבים-
200 גרם חמאה
2 וחצי כוסות קמח
כפית אבקת אפייה
2 חלמונים
חצי גביע שמנת חמוצה
רבע כוס סוכר
קורט מלח
2 כפות ברנדי
250 גרם רחת לוקום
ההכנה –
מערבבים את מרכיבי הבצק ומאחדים עד לבצק חלק.
שמים בקירור לכמה שעות .
מחלקים את הבצק ל- 4 כדורים .
פותחים ומרדדים על משטח מקומח כל כדור לעיגול גדול בקוטר של 26 ס"מ.
חותכים ל- 16 משולשים.
מניחים בקצה רצועת רחת לוקום ומגלגלים.
אופים 180 מעלות 20 דקות