חציל בטעם כבד פשוט וטעים
ביתי ללא חומרי שימור
אל תקנו בסור
זה ממש פשוט להכין
המרכיבים-
2 חצילים בינוניים
בצל גדול
1-2 ביצה קשה
מלח פלפל שחור
שמן זית
ההכנה-
אפשר לטגן את החצילים או פשוט לפרוס לפרוסות לא דקות ולשים על נייר עם שמן זית בתנור .
200 מעלות עד שמזהיב .להפוך באמצע .
או פשוט לפרוס ולטגן בשמן עמוק (האופצייה הפחות מומלצת …)
את הבצל לפרוס ולטגן במעט שמן זית להזהיב באיטיות .
כשזה מוכן וקר , להכניס לבלנדר את החציל הבצל ואת הביצה קשה ,להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
לטחון למחית .
מופלא
לנגב עם החלות בשבת
בתאבון