עוגיות רחת לוקום – טעימות אין דברים כאלה !

רעיה מיסקין

 

 

הבצק המושלם הזה

לעוגיות הכי טעימות של פעם

רחת לוקום

עוגיות שהיו מונחות אצל סבתא תמיד על השולחן בקופסת העוגיות

מאת רעיה מיסקין

 

המרכיבים-

200 גרם חמאה

2 וחצי כוסות קמח

כפית אבקת אפייה

2 חלמונים

חצי גביע שמנת חמוצה

רבע כוס סוכר

קורט מלח

2 כפות ברנדי

250 גרם רחת לוקום

ההכנה –

מערבבים את מרכיבי הבצק ומאחדים עד לבצק חלק.

שמים בקירור לכמה שעות .

מחלקים את הבצק ל- 4 כדורים .

פותחים ומרדדים על משטח מקומח כל כדור לעיגול גדול בקוטר של 26 ס"מ.

חותכים ל- 16 משולשים.

מניחים בקצה רצועת רחת לוקום ומגלגלים.

אופים 180 מעלות 20 דקות

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *