עוגת פרג נדירה – בחושה וקלה

 

מאיה בוטראשווילי

 

עוגת פרג: רכה, קלה וטעימה שאי אפשר להפסיק לאכול!

יש משהו בקסם של עוגת פרג – הריח המשכר שממלא את הבית,

המרקם הרך והלחות המושלמת, והטעם העשיר והמיוחד של הפרג שפשוט משגע את בלוטות הטעם.

אם אתם מחפשים עוגה שתהיה גם קלה להכנה,

גם מהירה וגם כזו שתגרום לכולם להתפעל ולבקש את המתכון – הגעתם למקום הנכון!

המתכון הזה יגלה לכם את כל הסודות לעוגת פרג חלומית,

שתהפוך לקינוח האהוב עליכם ותוכיח שגם פשטות יכולה להיות הדבר הכי טעים שיש.

 

המצרכים –

כוס פרג טרי – טחון

כוס קוקוס

כוס סוכר

כוס קמח

4 ביצים

כוס שמן

רבע כוס מים

שקית אבקת אפייה

גביע שמנת חמוצה (או חצי כוס מיץ תפוז)

אופן ההכנה –

לערבב יחד ביצים וסוכר .

להוסיף אחר כך בהדרגה את כל שאר המרכיבים.

לאחר שהתערובת חלקה להעביר ל-2 תבניות אינגליש קייק רגילות

אפייה 170 מעלות 40-50 דקות תלוי כל אחת והתנור שלה

לבדוק שהעוגה התייצבה במרכז

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *