המתכון לעוגיות שושני מרנג של פעם

מאיה בוטראשווילי

 

המרכיבים-

3 כוסות קמח

200 גרם חמאה

חצי כוס אבקת סוכר

רבע כפית מלח

גביע שמנת חמוצה

4 חלמונים

כפית תמצית וניל

לקצף –

4 חלבונים

חצי כוס סוכר

שקית אינסטנט פודינג וניל

קורט מלח

ההכנה –

חומרי הבצק לשים במעבד או במיקסר.

לעבד לבצק .

לתת מנוחה בקירור שעה לפחות .

לחלק ל – 4

להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף חזק.

להוסיף את האינסטנט להקציף עוד כמה שניות .

לרדד כל חלק של הבצק למלבן .

למרוח רבע מהקצף.

לחתוך לרצועות ולגלגל כל רצועה לשושנה.

להניח על מגש האפייה על נייר

אפייה 180 מעלות עד שזהוב כ 20 דקות

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *