עוגת אלפחורס מתכון עם פטנט משגע שתמיד עובד!

נועם זיגדון

עוגת אלפחורס עם פטנט שתמיד מצליחה !

כוס מדידה חד פעמית חמה
המרכיבים

3 ביצים
1 כוס שמן
1 שמנת חמוצה
1 כוס סוכר
1 אבקת אפיה
אינסטנט פודינג וניל
כוס ועוד -1/2  קמח
1/2 כוס קוקוס
1/2 כוס חלב

ההכנה

מערבבים את כל המצרכים הרטובים ולאחר מכן מוסיפים את כל המצרכים היבשים
מלמעלה שופכים כמה כפות גדולות של ריבת חלב ומעט קוקוס (לא לערבב !)
לאפות 40 דקות ב 160°

ועכשיו לפטנט : את הריבת חלב לשים במקרר לפני שיצאו עיגולים יפים שישארו ולא ינזלו למטה..

באהבה נועם זיגדון 💞

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *