עוגת אפרסקים – טעימה בטירוף

 

Lea Mazza
עוגת אפרסקים טעימה בטירוף
כשיש אפרסקים במקרר
המרכיבים-
שלוש ביצים
3/4 כוס סוכר
כף גדושה אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס שמן
3/4 כוס מים או מיץ תפוזים
שתי כוסות קמח תופח מנופה
5 כפות ריבת אפרסקים
אפרסק אחד טרי חתוך קטן.
קורט מלח
ההכנה –
לוקחים 6 אפרסקים גדולים חותכים ללא הגרעין ומבשלים עם כוס סוכר
על אש נמוכה ומערבבים , עד שהכל מסמיך ונעשה לריבה.
לא חייבים להשתמש בכל הריבה לעוגה ,
את השאר שימרו בצנצנת .
העוגה –
להקציף את הביצים עם הסוכר ,אחרי שנעשה קצף תפוח
להוריד את מהירות המיקסר ולהוסיף בהדרגה את השמן,מיץ, והקמח
ושאר המרכיבים.
לאחר שהבלילה אחידה
להעביר – תבנית 22-24
חצי מהבלילה .
לפזר את הריבה וקוביות של אפרסק טרי ושוב בלילה ושוב ריבה ואפרסק
להכניס לתנור 170 מעלות כ- 40-50 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *