מתכון לפסטה שמנת בטטה ופטריות כמו של בתי קפה

סמדר ואלי וקנין

 

פסטה ברוטב שמנת בטטה ופטריות
טעים אש
בקלי קלות
מתכון של מסעדות בבית
המרכיבים-
מבשלים 500 גרם פסטה לפי ההוראות .
2 אריזות פטריות או שימורים
25 גרם חמאה
קוביות של בטטה אחת מבושלת
שום כתוש 2-3 שיניים
עלי בזיליקום טרי 10
2 שמנת מתוקה
חצי כוס חלב
כף מרק פטריות
מלח
פלפל שחור
ההכנה –
מטגנים את הפטריות הפרוסות עם 25 גרם חמאה למשך כמה דקות .
ומוסיפים קוביות בטטה מבושלת.
מוסיפים שום כתוש ועלי בזיליקום
מערבבים ומוסיפים 2 שמנת להקצפה ומעט חלב מעורבב עם מרק פטריות .
מצמצמים לכמה דקות ומוסיפים מלח פלפל שחור לפי טעם
מערבבים עם הפסטה המוכנה
קצת פרמז'ן ולהגיש
בהצלחה❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *