פרגיות מוקפצות על הפלנצ'ה
5 דקות הכנה וכ20 דקות בישול בלבד.
ארוחה דיאטטית ובריאה 😋
אפשר להכין מנתחי פרגית ואפשר מחזה עוף,הטעם מעולה בכל מקרה.
לפני ההקפצה אני משרה את החזה עוף/פרגית במרינדה
המרכיבים–
למרינדה –
רבע כוס שמן זית
2 שיני שום כתוש
כפית פפריקה
2 כפות סילאן או דבש
לטיגון –
בצל פרוס
גמבה חתוכה .
חצי קילו פרגית חתוכה או חזה עוף
תבלינים לפי טעם
נוסיף
שום גבישי
פלפל שחור
מעט מלח
סויה
טריאקי
ההכנה –
מכניסים את הפרגיות למרינדה לשעה.
על פלנצ'ה או מחבת עבה , מטגנים עם שמן זית בצל וגמבה.
מוסיפים את הפרגיות ומקפיצים .
מתבלים בתבלינים הנוספים.
הופכים מידי פעם את הנתחים
מבשלים עד שהפרגית/חזה עוף מתנתקת מהמזלג.
בהצלחה ♥️