פרגיות מוקפצות במרינדה סודית

 

תמי גבאי-ביטון

פרגיות מוקפצות על הפלנצ'ה

5 דקות הכנה וכ20 דקות בישול בלבד.

ארוחה דיאטטית ובריאה 😋

אפשר להכין מנתחי פרגית ואפשר מחזה עוף,הטעם מעולה בכל מקרה.

לפני ההקפצה אני משרה את החזה עוף/פרגית במרינדה

המרכיבים

למרינדה –

 

רבע כוס שמן זית

2 שיני שום כתוש

כפית פפריקה

2 כפות סילאן או דבש

לטיגון –

בצל פרוס

גמבה חתוכה .

חצי קילו פרגית חתוכה או חזה עוף

תבלינים לפי טעם

נוסיף

שום גבישי

פלפל שחור

מעט מלח

סויה

טריאקי

ההכנה

מכניסים את הפרגיות למרינדה לשעה.

 

על פלנצ'ה או מחבת עבה , מטגנים עם שמן זית בצל וגמבה.

מוסיפים את הפרגיות ומקפיצים .

מתבלים בתבלינים הנוספים.

הופכים מידי פעם את הנתחים

מבשלים עד שהפרגית/חזה עוף מתנתקת מהמזלג.

בהצלחה ⁦♥️⁩

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *