עוף בשזיפים טעים במיוחד
מאת – מלי מיכאל
המרכיבים –
3 בצלים
בערך 3-4 כרעיים או שוקיים
6 גבעולי סלרי עלים
3 גזרים פרוסים גס
10 שזיפים מיובשים ללא גלעין
מלח
פלפל שחור
ההכנה –
לטגן 3 בצלים גדולים
להוסיף 6 גבעולים סלרי כולל עלים
3 גזרים חתוכים לפרוסות
להוסיף 10 שזיפים יבשים
להוסיף חלקי עוף
להמליח ולפלפל בנדיבות
להוסיף 2 כוסות מים רותחים
ולבשל על אש נמוכה עד שהרוטב מצטמצם
ניתן להכניס לשיזוף אחרון בתנור 10 דקות .
לבדוק את המים ולהוסיף בהתאם לצורך