תפוחי אדמה צלויים בתנור: פריכים מבחוץ, רכים מבפנים – התוספת המושלמת לכל ארוחה!
יש משהו בתפוחי אדמה צלויים בתנור שפשוט אי אפשר לעמוד בפניו – הם פריכים מבחוץ,
רכים ונימוחים מבפנים, ומלאים בטעמים עשירים של תבלינים ושמן זית.
זוהי התוספת האולטימטיבית לכל ארוחה, בין אם אתם מגישים עוף,
בשר, דגים או סתם מחפשים נשנוש מנחם. קלים להכנה, משביעים ובעלי טעם ממכר,
תפוחי האדמה הצלויים יהפכו במהרה לכוכבים של השולחן שלכם.
המתכון הזה יגלה לכם את כל הסודות להכנת תפוחי אדמה מושלמים
, שיגרמו לכם להתאהב מחדש בירק הפשוט אך המופלא הזה!
תפוחי אדמה בתנור- אילנית כרבי:
המרכיבים-
5-6 תפוחי אדמה גדולים
מלח
כרבע כוס שמן זית
כפית כורכום
כפית מרק עוף או בצל
פטרוזיליה טרייה קצוצה
3 כפות סילאן
אפשר תימין יבש לפזר
פלפל שחור גרוס
מעט מים רותחים
ההכנה –
לבשל במים רותחים כמה דקות קוביות גדולות של תפוחי אדמה קלופים.
לסנן.
לשים על נייר אפייה בתבנית .
לערבב שמן זית עם התבלינים ולשפוך מעל תפוחי האדמה ולערבב.
להכניס לתנור 180 מעלות עד שנאפה היטב ושחום.